Om oss

Vår affärsidé

Vi lägger stor vikt vid det personliga bemötandet, som i kombination med våra medarbetares stora erfarenhet och kunskap, bidrar till optimala lösningar för kunderna. Brett sortiment, bra priser, bra service och goda råd. Vi ser oss som en lanthandel i modern tappning där ingenting är omöjligt. Vår kunskap om förhållandena på orten och billiga och snabba leveranser är också en av våra styrkor.

Historik

Färingsö Trä startades strax efter 2:a världskriget som en liten filial till Bromma Trä. Många äldre kommuninnevånare minns ännu det lilla huset på åkern. 1983 togs verksamheten över av en ny ägargrupp och Byggvaruhuset Färingsö Trä AB startades samtidigt som sortimentet utökades.
2004 var det dags för nästa stora steg när dagens 2 ägare, Peter Skoog och Stefan Poulsen, köpte in sig i firman. Båda har jobbat här sedan 80-talet och är väl insatta i branschen. Nu tog profileringen mot byggvaruhus ordentlig fart och efter en omfattande tillbyggnad 2008 är vi idag ett av de större och mer välsorterade byggvaruhusen i länet.

Miljöpolicy

MiljoCertVi arbetar mycket aktivt med vårt miljötänkande och är certifierade enligt ISO 14001. Vårt samarbete med våra leverantörer har alltid miljön i fokus och vi har en omfattande källsortering inom området. Fortlöpande har vi utbildning för våra medarbetare så att vi alla tar ett större miljöansvar.

Kreditvärdighet

uc_logoHögsta kreditvärdighet – trygghet för dig som kund.
UCL, Upplysningscentralen, Sveriges ledande affärs- och kredit-upplysningsföretag, värderar oss i sin högsta klass. Det är vi stolta över.

Comments are closed.